A repülő állatorvos
AKCIÓ!

A repülő állatorvos

Filléres

Nyelv:

Szerző: James Herriot

Kiadó: Könyvfakasztó Kiadó

Kiadás ideje: 2002.

ISBN: 9632025997

Súly: Súly nincs megadva  

Kivitelezés:

Oldalszám: 458

Várható szállítás: 3 nap (2018.11.20)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 3.000 Ft       Ár: 750 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
 Gertrude gyanakodva közeledett és beleszagolt a furcsa folyadékba. Rövid habozás után beledugta az orrát, kortyolt egyet, és másodperceken belül szorgos lefetyelés hangjai töltötték be az ólat. - Szavamra, ízlik neki! - kiáltotta Will. - Még szép - közölte a papa derűsen. - Ez John Smith legjobb söre. A disznó rneglepően rövid idő alatt végzett a két gallonnal, majd tisztára nyalta az egész vályút, mielőtt otthagyta volna. Semmi késztetést nem mutatott arra, hogy visszaheveredjék a szalmára, hanem járkálni kezdett az ólban. Időnként odament a vályúhoz, hogy megnézze, nem fakadt-e még egy kis sör benne, és fel-felnézett a palánk fölött behajló hárorn arcra.
Az egyik alkalommal elkaptam a pillantását, és hitetlenkedve konstatáltam, hogy a korábban vészjóslóan villogó tekintetben most nyájas derű honol. Nérni jóindulattal még azt is mondhattam volna, hogy a disznó mosolyog.
Ahogy múltak a percek, egyre bizonytalanabbá vált a mozgása. Időnként megbotlott, és kis híján elesett, végül eltéveszthetetlen csuklást hallatva lerogyott a szalmára, majd az oldalára hengeredett...
Gertrude merevrészeg volt.

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.