LEGO könyvcsomag 1.
25%

LEGO könyvcsomag 1.

Nyelv: magyar

Szerző:

Kiadó: Perfact Kiadó

Kiadás ideje: 0000.

ISBN: 9789639929

Súly: Súly nincs megadva  

Kivitelezés:

Oldalszám: 0

Várható szállítás: 2 nap (2019.01.23)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 11.290 Ft     Engedmény: 25%   Ár: 8.467 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
A LEGO könyvcsomag tartalma:
A LEGO kalandok könyve 1.
A LEGO építők könyve 1.

Csomagban még olcsóbbak a LEGO könyvek!

A LEGO kalandok könyve 1.
Réges-régi vágyam, hogy többet, mást, jobbat tudjak kihozni azokból a LEGO kockákból, amikből eddig is építettem, mióta csak az eszemet tudom. Azért hogy tanuljak, ügyesedjek, fejlődjek. Hát, ma úgy döntöttem: itt az idő végre tenni is érte. Összepakoltam, és nekivágtam az ismeretlennek. Hogy
mi születik majd? Milyen új LEGO alkotás néz majd rám a munka végén? Ez lesz a jó buli, kitalálni!

Ereszd szabadjára képzeletedet, amíg utazol a LEGO hatalmas világában A LEGO kalandok könyvének olvasása közben. Ez az inspiráló kirándulás tele van szuper ötletekkel, 25 modell kockáról-kockára történő építési útmutatójával, és közel 200, a világ legjobb építőinek alkotásaival. Tanuld meg hogyan építs robotot, vonatot, középkori várost, űrhajót, repülőt és még sok minden mást. Akár újonc, akár tapasztalt építő vagy ez a könyv egész biztosan megmozgatja a fantáziádat és motivál majd az építésben.


A LEGO építők könyve 1.
Csak képzeld el!

Néha nem olyan könnyű, mint amilyennek hangzik, ugye? Nos, itt a segítség! Ebben a könyvben megtalálod egy igazi mester titkait – készülj fel néhány igen magas szintű technikai megoldásra.

Mivel nem szeretnénk elméletekkel untatni, ezért a gyakorlatra összpontosítunk, és lépésről lépésre vezetünk végig. Kreatívan használva ugyanazokat az elemeket tíz különböző modellt építünk, hogy lásd, mennyi lehetőség rejlik a LEGO kockákban.

Reméljük, hogy ez a könyv segít felfedezni azt a rengeteg lehetőséget, amit a LEGO kínál. Engedd szabadjára képzeletedet, hogy megalkothasd saját egyedi modelljeidet!

Amire szükséged lesz a LEGO könyv olvasása során:

A könyv minden járműve ugyanazon alapkészletre épül – a pontos listát megtalálod a könyvben.

Ha neked megvan az 5867-es szett, a LEGO CREATOR Super Speedster, akkor mindened megvan, ami csak kellhet. De akkor sincs baj, ha a kockákat külön-külön szeded össze a lista alapján.

Ne felejtsd el, hogy nyugodtan használhatsz más színt vagy akár különböző kockákat is! Ez a legjobb a LEGÓépítésben! Bármikor újratervezhetsz, átépíthetsz egy modellt a saját elképzeléseid alapján.

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.