Adobe InDesign CS6 - Tanfolyam a könyvben
30%

Adobe InDesign CS6 - Tanfolyam a könyvben

Nyelv: magyar

Szerző: Adobe Creative Team

Kiadó: Perfact Kiadó

Kiadás ideje: 2012.11.22

ISBN: 9789639929333

Súly: Súly nincs megadva  

Kivitelezés: puhatáblás, ragasztott

Oldalszám: 390

Várható szállítás: 2 nap (2018.12.12)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 5.880 Ft     Engedmény: 30%   Ár: 4.116 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
dobe InDesign CS6 elsajátításának leggyorsabb, legkönnyebb és legátfogóbb módja

A „Classroom in a Book®” a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatjuk meg az Adobe szoftverek használatát. A „Tanfolyam a könyvben” azt nyújtja, amit semmilyen más könyv vagy képzés nem tud – az Adobe termékszakértők támogatásával fejlesztett, hivatalos oktatósorozat az Adobe Systems Incorporatedtől.

Az Adobe InDesign CS6 – Tanfolyam a könyvben tizenhat leckéje az Adobe InDesign elsajátításához szükséges alapokat veszi sorra. Számtalan tippek és módszert kapunk e közben, amelyek segítségével hatékonyabban dolgozhatunk az alkalmazásban. Végigvehetjük a könyvet az első leckétől az utolsóig, de válogathatunk a csak bennünket érdeklő témakörök között is!

Az Adobe InDesign CS56 alkalmazással magazinokba, hírlevelekbe és egyéb nyomtatott anyagokba szánt dokumentumokat tervezhetünk és tördelhetünk, illetve elvégezhetjük azok nyomtatás előtti ellenőrzését. A könyvből azt is megtanulhatjuk, hogyan készítsünk interaktív űrlapmezőket tartalmazó Adobe PDF dokumentumokat. Horgonyzott képeket tartalmazó EPUB-fájlokat is készíthetünk, és az eKönyv-olvasókra testreszabott beállításokkal exportálhatjuk azokat.„A Tanfolyam a könyvben sorozat messze a legjobb oktatóanyag a piacon. Minden megtalálható benne, ami a szoftver magas szintű használatának elsajátításához szükséges: egyértelmű magyarázatok minden leckéhez, lépésről lépésre haladó utasítások és a feladatokhoz szükséges projektfájlok.”
Barbara Binder
Adobe Minősített Oktató
Rocky Mountain Training

Mire van szükségünk a könyv használatához?
Az Adobe InDesign CS6 szoftver Windows vagy Mac OS alatti verziójára (a könyv letölthető melléklete nem tartalmazza a szoftvert).

Megjegyzés: A Tanfolyam a könyvben nem helyettesíti az Adobe InDesign CS6 szoftver dokumentációját, támogatását, frissítéseit, illetve a regisztrált tulajdonosoknak járó további előnyöket

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.