Adobe After Effects 6.5 &Encore DVD 1.5 Tanfolyam a könyvben
50%

Adobe After Effects 6.5 &Encore DVD 1.5 Tanfolyam a könyvben

Nyelv: magyar

Szerző: Adobe Creative Team

Kiadó: Perfact Kiadó

Várható megjelenés: 2005.8.4

ISBN: 9638647248

Súly: 1 kg   Méret: 255x193x30 mm

Kivitelezés:

Oldalszám: 550

Várható szállítás: emailben értesítjük

Státusz: Kifogyott

Bolti ár: 6.090 Ft     Engedmény: 50%   Ár: 3.045 Ft

Kedvencekhez
kifogyott
Az Adobe Encore DVD Tanfolyam a könyvben a leggyorsabb, a legegyszerűbb és a legátfogóbb út az Adobe Encore DVD magas szintű elsajátításához. A projektalapú leckék megmutatják, hogyan használjuk az Encore DVD-t a valódi, mindennapi feladatokhoz.
Az Adobe oktatástervező szakemberek által kifejlesztett tömör tananyagot gyakorlatias leckékkel ötvözi. Ez a részletes, saját tempónk szerint végezhető útmutató ideális azon kezdő felhasználók részére, akik a legújabb Adobe program legfontosabb funkcióit kívánják elsajátítani. Megtanulhatjuk, hogyan használjuk ezt az Adobe Premiere és az After Effects programokkal teljes mértékben integrált szoftvert olyan haladó funkciókat tartalmazó DVD-k létrehozására, mint az interaktív menük, a hangsávok és a feliratsávok.
A lépésről lépésre haladó projektekre épülő leckékkel gyorsan fejlődhetünk, hiszen minden egyes projekt az olvasó egyre bővülő ismereteire támaszkodik. A fejezetek végén összefoglaló kérdések zárják az anyagot, és az olvasó mindent megtanulhat, ami az Adobe Encore DVD használatához szükséges.

Elege van abból, hogy kreatív munkája során állandóan azért vár, mert számítógépe gondolkodik (azaz renderel)? Hagyja abba a várakozást! Lehet videószakember, marketing szakértő vagy webdesigner, ha munkája során videókat használ, értékelni fogja a vadonatúj After Effects 6.5 által kínált hihetetlenül felgyorsult 2D-s és 3D-s renderelést.
És itt van a segítség is, amellyel elmerülhet az Adobe mozgóképekkel és effektekkel foglalkozó "erőművében": az Adobe After Effects 6.5 Tanfolyam a könyvben. Az Adobe csapata alaposan átdolgozta a rendkívül nagy példányszámban fogyó könyv előző kiadását, hogy az új programverzió minden újdonságát tartalmazza.
Az egyetlen összetett, ám emészthető leckékre bontott projekt köré tervezett könyv és DVD egy valóságszerű munkafolyamatot mutat be - amellyel a saját tempójában birkózhat meg! A DVD a leckékhez szükséges összes fájlt tartalmazza.

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Bolti ár: 5.670 Ft
AKCIÓ!

Interbook ár: 500 FtrendelhetoKedvenceim
Bolti ár: 6.090 Ft
50%

Interbook ár: 3.045 FtkifogyottKedvenceim
Bolti ár: 4.998 Ft
50%

Interbook ár: 2.499 FtkifogyottKedvenceim
Az Ön kosara üres.