Adobe Photoshop CS4 Biblia I.-II.
25%

Adobe Photoshop CS4 Biblia I.-II.

Nyelv: magyar

Szerző: Stacy Cates,Simon Abrams,Dan Moughamian

Kiadó: Kiskapu Kft.

Kiadás ideje: 2009.6.28

ISBN: 9789639637603

Súly: Súly nincs megadva  

Kivitelezés:

Oldalszám: 1072

Várható szállítás: 3 nap (2019.01.23)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 16.000 Ft     Engedmény: 25%   Ár: 12.000 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
Izgalmas időket élünk az Adobe Photoshop, a világ vezető, az iparágban szabványnak számító és minden unalmat elűző képszerkesztő szoftvere történetében. Meggyőződésünk, hogy a Photoshoppal mindig képesek leszünk újabb és újabb dolgokra, és ha bármilyen képszerkesztéssel kapcsolatos feladatot kell elvégeznünk - különösen ha ez a szakmánk -, nagy az esély rá, hogy már használjuk a Photoshopot, de legalábbis élveznénk a használata előnyeit.

A Photoshop a felhasználók teljes körét lefedi, az otthoni felhasználóktól, akik becses családi fotókat retusálnak, az emblémákat tervező profi felhasználókig, a mozgóképekhez digitális festményeket alkotó művészektől a NASA űrexpedícióinak fényképeit elemző szakemberekig - és a Photoshop még soha korábban nem nyújtott ennyi szolgáltatást, ami könnyebbé, hatékonyabbá, kreatívabbá és vonzóbbá teszi a képekkel való munkát.

A Photoshop CS4 Biblia mindezeket szem előtt tartva teljesen megújult, így a program bővített (Extended) változatát is bemutatja, amely további hasznos szolgáltatásokat tartalmaz a térgrafikákkal, videókkal, illetve tudományos, építészeti vagy geográfiai képekkel kapcsolatos feladatokhoz. Felvállaltuk, hogy ebben a könyvben a leggyakrabban használt szolgáltatások mindegyikét bemutatjuk, de a Photoshop súgófájljainak stílusától eltérően a saját tapasztalatainkat és a véleményünket (legyen az hízelgő vagy lesújtó) is leírtuk az egyes szolgáltatásokról, a hangsúlyt a lényegesebb és hasznosabb vonásaikra helyeztük, és úgy próbáltuk ismertetni őket, hogy a leírás a kevésbé tapasztalt felhasználók számára is világos legyen. A tanácsaink remélhetőleg segítenek abban, hogy jobban megértsük a Photoshop működését, és talán ahhoz is ötleteket adnak, hogy új módokon használjuk a programot. Nincs kétségünk afelől, hogy az Olvasó maga is felfedez majd új utakat ennek az úttörő programnak a használatában.

Élvezzük hát az utazást a Photoshop világában, amelynek során megtanuljuk, hogy miként tehetjük hatékonyabbá a munkánkat, sajátíthatjuk el a szükséges készségeket, és végezhetjük el, amit szeretnénk - de mindenek felett felfedezzük a Photoshop kreatív lehetőségeit, és közben jól szórakozunk!

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Bolti ár: 18.550 Ft
5%

Interbook ár: 17.622 FtrendelhetoKedvenceim
Bolti ár: 15.582 Ft
5%

Interbook ár: 14.802 FtrendelhetoKedvenceim
Bolti ár: 4.200 Ft
15%

Interbook ár: 3.570 FtrendelhetoKedvenceim
Az Ön kosara üres.