Recept-tippek munkahelyre és iskolába
30%

Recept-tippek munkahelyre és iskolába

Gyors ételek, 100% paleo

Nyelv: magyar

Szerző: BB - K. Pataki Márta

Kiadó: Magánkiadás

Kiadás ideje: 2011.12.9

ISBN: 9789639929234

Súly: Súly nincs megadva  

Kivitelezés: színes

Oldalszám: 0

Várható szállítás: 2 nap (2019.06.20)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 1.300 Ft     Engedmény: 30%   Ár: 910 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
2011. júliusában jelent meg a PaleoVital Receptgyűjtemény I. része, a „Kenyerek, tészták, édes és sós harapnivalók – 100% paleo” c. könyv, és ígéretemhez híven most köszöntelek a PALEOVITAL RECEPTGYŰJTEMÉNY II. – „Recept-tippek munkahelyre és iskolába; Gyors ételek – 100% paleo” c. könyv oldalaival. Úgy gondolom, hogy sokunk problémája a munkahelyi és különösen, ha gyermekeinket is paleos elvek szerint kívánjuk ellátni, akkor az iskolai diétás étkezés megoldása.


Mi jöhet számításba akkor, ha munkahelyre vagy iskolába-vitelre ételt csomagolunk:
• Ne legyen gyorsan romlandó;
• Könnyen legyen csomagolható;
• Jól zárható dobozban kell tárolnunk, hogy szállítás közben ne történhessenek „balesetek”;
• A csomagolás szerény legyen, hogy ne kelljen több edényt kicsomagolnunk, megterítenünk, hanem szinte észrevétlenül elfogyaszthassuk az ennivalónkat.
• Ne legyen átható szaga, hogy az egész környezetünk a mi ennivalónkkal foglalkozzék!
• Végül, de nem utolsósorban fontos, hogy különösen gyermekeinknek olyan ízletes ételeket csomagoljunk, hogy ne legyen csábító számunkra a nem paleo étel!

Elvitelre a legalkalmasabb ételek a készen kapható – jó minőségű – húsfélék, magok, zöldségek és gyümölcsök, az ezekből készült saláták. Az ételek kelléke lehet a kemény sajt is – reszelve vagy szelekben -, mint pl. Parmezán, Cheddar, Cheshire, Gruyre stb. A főtt ételekből leginkább a szilárdabb állagú egytálételeket (külön könyvet tervezek ebben a témában!), az egyben sült és rakott húsokat, egyszerű sós harapnivalókat, salátákat és a pl. paleo kenyérre kenhető, vagy mártogatós krémeket, továbbá a szárazabb édességeket válasszuk.

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.