Kemény üzlet
15%

Kemény üzlet

Nyelv: magyar

Szerző: Jamie Reidy

Kiadó: Athenaeum 2000 Könyvkiadó Kft

Kiadás ideje: 2011.

ISBN: 9789632931180

Súly: Súly nincs megadva  

Kivitelezés:

Oldalszám: 336

Várható szállítás: 3 nap (2019.01.24)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 3.490 Ft     Engedmény: 15%   Ár: 2.966 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
Jamie Reidy 1995 és 2000 között a Pfizer, a világ egyik legnagyobb gyógyszergyártó cégének ügynöke volt. Feladata főleg abból állt, hogy urológusokat győzködött a Viagra jótékony hatásairól. Sok biztatásra nem volt szükség: a kis kék tablettára már a piacra dobása előtt rengetegen vágytak.
A Kemény üzlet bennfentes beszámoló a gyógyszeripar sötét bugyraiból, hiszen Jamie Reidy egészen közelről figyelhette meg az orvosi rendelők, nővérek és orvoslátogatók mindennapi munkáját, nem feltétlen önzetlen és tisztességes módszereit.
Reidy saját magából és az egész iparágból is gúnyt űz, de közben nem tesz úgy, mintha változtatni tudna a világon.
Ajánljuk ezt a könyvet mindenkinek, akinek véleménye van a gyógyszerek árairól és különösen a Viagráról, illetve minden ügynöknek, aki már-már kiábrándult hivatásából.

A Szerelem és más drogok című film forgatókönyve ebből a memoárból született.

"Kevesen merték még ilyen nyíltan kritizálni a gyógyszeripart.”
New York Times

"Minden iparágnak megvannak a maga titkai. Abban a gyógyszeripar mindegyik képviselője egyet ért, hogy a nagy titok nem a laboratóriumokban van elrejtve, hanem az orvosi rendelőkben. Ott, ahol az ügynökök rábeszélik az orvosokat egy termék felírására. Ezért lenyűgöző írás Reidy könyve.”
Fortune

Jamie Reidy a Notre Dame katolikus magánegyetemen végzett az Indiana állambeli South Bendben, majd három évet a katonaságnál töltött. 1995 és 2000 között a Pfizer gyógyszeripari óriásnak dolgozott, mint ügynök. A Pfizer után az ELi Lilly gyógyszercég következett, ahonnan a könyv megjelenésekor rúgták ki. Azóta régi vágyával, az írással foglalkozik, BACHELOR 101: Cooking Cleaning = Closing című könyvében magához hasonló szerencsétlen agglegényeget tanít főzni, illetve a randevú előtti teendőkre, úgymint például a lakás kitakarítása.

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.