Mérgező emlékek
15%

Mérgező emlékek

Nyelv: magyar

Szerző: Peter Robinson

Kiadó: General Press Kiadó

Kiadás ideje: 2012.5.

ISBN: 9789636433772

Súly: Súly nincs megadva  

Kivitelezés:

Oldalszám: 376

Várható szállítás: 3 nap (2018.11.20)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 2.800 Ft     Engedmény: 15%   Ár: 2.380 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
Az Angliában született és felnőtt Chris Lowndes, aki utóbbi éveit Hollywoodban töltötte mint Oscar-díjas filmzeneszerző, már korábban elhatározza, hogy a 60-at betöltve visszatér az óhazába. Ám mire a tervét megvalósíthatja, imádott felesége már a temetőben nyugszik.
A veszteség miatti fájdalommal és bűntudattal a szívében beköltözik egy dombon található, lakatlan, de módos udvarházba. Hamarosan kiderül, a régi házzal annak történetét is megvásárolta: egy rejtélyes bűnügy helyszínén lakik, az előző tulajdonost a felesége megmérgezte, ezért felakasztották. A régi ház különös zajai és a tükörben megjelenő képei, saját zaklatott állapota is arra készteti, hogy utánajárjon a történetnek. A megszállottsággá váló nyomozás Londonba, Párizsba, sőt Fokvárosba is elszólítja.
Mire jut Chris az igazság hajszolásával? Milyen nem sejtett hátborzongató történetek tárulnak fel a még élő tanúk és a fellelt írásos dokumentumok révén? Készül-e a tervbe vett „meghallgatásra szánt” mű, a zongoraszonáta? Fel tudja-e oldozni magát a saját bűnei alól az igazság kiderítésével? Új életet kezdhet-e Heatherrel, az ingatlanügynökkel, akiben odaadó segítőre, majd izgalmas szeretőre talál? Ezekre a kérdésekre keresi a választ Peter Robinson (Démoni kapcsolat, Rosszfiú) legújabb regénye.

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.