A királyok végső érve
15%

A királyok végső érve

Az első törvény Harmadik könyv

Nyelv: magyar

Szerző: Joe Abercrombie

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Kiadás ideje: 2012.5.

ISBN: 9789632453897

Súly: Súly nincs megadva  

Kivitelezés:

Oldalszám: 746

Várható szállítás: 3 nap (2018.11.20)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 3.499 Ft     Engedmény: 15%   Ár: 2.974 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
Kilencujjú Logenre talán az utolsó párbaj vár, de az nem lesz semmi. Odafent északon dúlnak a harcok, Északföld királya keményen küzd, és csak egyetlen ember állíthatja meg. Legrégebbi barátja és legrégebbi ellensége. Itt az idő, hogy a Véres Kilences hazatérjen.

Glokta elöljáró, akinek a kelleténél több gazdája, ám a kelleténél kevesebb ideje van, egy teljesen másféle harcot vív. A titokzatos csaták közepette senki nem érezheti magát biztonságban, és senki nem bízhat a másikban. Mivel a kardforgatás már rég nem az erőssége, egyáltalán nem bánja, hogy a zsarolás, a fenyegetés és a kínzás sosem mennek ki a divatból.

Jezal dan Luthar eldöntötte magában, hogy a győzelem kivívása túlontúl fájdalmas folyamat, ezért hátat fordított a katonáskodásnak, hogy a szeretett nővel élhesse egyszerű életét. Csakhogy a szerelem is fájdalmas tud lenni – a dicsőségnek pedig megvan az a rút szokása, hogy akkor éri utol az embert, amikor a legkevésbé számít rá.

Miközben az Unió királya a halálos ágyán fekszik, a parasztok lázonganak, a nemesek pedig egymással hadakoznak a koronáért, mégsem gondolja senki, hogy az ország szívére a háború árnyéka vetülhet. Csak az Első Mágusnak vannak tervei a világ megmentésére, ezek azonban kockázatokkal járnak. És mind közül a legrettenetesebb kockázat az Első Törvény megszegése…

„Lélegzetelállító pillanatok, nagyszerű karakterek és száraz, komor nevetés”
Dreamwatch

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.