Viszlát, mennyország!
15%

Viszlát, mennyország!

Nyelv: magyar

Szerző: Tasmina Perry

Kiadó: Ulpius-Ház

Várható megjelenés: 2010.

ISBN: 9789632544045

Súly: Súly nincs megadva  

Kivitelezés:

Oldalszám: 0

Várható szállítás: emailben értesítjük

Státusz: Kifogyott

Bolti ár: 3.999 Ft     Engedmény: 15%   Ár: 3.399 Ft

Kedvencekhez
kifogyott
ntrika, szex, luxus, pénz, csillogás - a világ legszebb helyein játszódó, fordulatos történet négy hajdani barát - az okos Grace, a költői lelkületű Alex, a kíméletlen Miles meg a szép és törtető Sasha kvartettja. Összefonódó sorsuk szétválik azon az éjszakán, amikor rettenetes dolog történik az előkelő magánszigeten, Angle Cay-n. Tíz év múlva, mikor Sasha már ismert divatdiktátor, Alex Grammy-díjas megasztár, Grace elvált politikusfeleség, Miles pedig mindenható üzletember, megint összejön a széthullott csapat, feltámad a múlt, s egy váratlan fordulat új fényt vet rá.
A brit bestsellerszerző, aki a jogi pályát hagyta ott az (újság)írásért, izgalmas, fordulatos negyedik regényével bevezeti az olvasót az igazán gazdagok, nagymenők és hatalmasok világába - elegáns partik, méregdrága szállodák, kastélyok, yachtok és homokos tengerpartok… A csillogó felszín alatt bőven akad hatalom- és kéjvágy, sznobizmus, aljasság, törtetés, árulás, de az esendőség, a kiszolgáltatottság is felkerül a palettára. Tasmina tudja, miről beszél, hiszen sokáig ő is ebben a világban mozgott divatlapok keresett kolumnistájaként, majd saját magazinja első embereként.
Korábbi művei (Apuci lányai, Örökösnők, Divatdiktátorok, Eredendő bűn ) magyarul szintén az Ulpius kiadó gondozásában jelentek meg.

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.