Zamat
15%

Zamat

Nyelv: magyar

Szerző: Thich Nhat Hanh

Kiadó: Jaffa Kiadó

Kiadás ideje: 2011.2.

ISBN: 9789639971424

Súly: Súly nincs megadva  

Kivitelezés:

Oldalszám: 0

Várható szállítás: 3 nap (2018.11.20)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 2.940 Ft     Engedmény: 15%   Ár: 2.499 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
"A nyugaton ismert buddhista vezetők közül Thich Nhat Hanh a Dalai Láma után az első!”
New York Times

"Thich Nhat Hanh Buddha hangján ír.”
Szögyal rinpocse

"Thich Nhat Hanh megmutatja a személyes belső béke és a Föld békéje közti kapcsolatot.”
Őszentsége a Dalai Láma

Bár mindannyian tudjuk, hogy a fogyáshoz kevesebbet kell ennünk és többet kell mozognunk, valamiért mégis mindig megakadunk. Jó szándékkal kezdünk bele a különböző fogyókúrás programokba, de nem tudjuk őket betartani, és csak őrlődünk a szégyen és bűntudat körforgásában. Megakadunk a múltban, és képtelenek vagyunk a jelenben élni – abban a pillanatban, amikor meglenne rá a hatalmunk, hogy változtassunk az életünkön.

A Zamat szerzői, a világszerte elismerte zen-mester, Thich Nhat Hanh és a Harvard Egyetem táplálkozási szakértője, dr. Lilian Cheung megmutatják, hogyan vessünk véget egyszer és mindenkorra a súlyunkkal folytatott küzdelemnek. Gyakorlati tanácsaikkal segítenek szokásaink gyökereinek feltárásában, és elvezetnek cselekedeteink átformálásához. A jelen pillanat tudatosítása és cselekedeteink mozgatórugójának felismerése tesz képessé minket arra, hogy ne érezzük magunkat rosszul és elkezdjük megváltoztatni a viselkedésünket. A Zamat nem csupán az áhított egészséges testsúly és jó közérzet elérésében segít, de az élet minden pillanatban elérhető gazdagságát is felszínre hozza.

Thich Nhat Hanh vietnami buddhista szerzetes. A béke és megbékélés érdekében kifejtett erőfeszítései elismeréseképpen 1967-ben Nobel-békedíjra jelölték. Franciaországban él, de szinte folyamatosan járja a világot, hogy lelkigyakorlatokat tartson a tudatos életről.

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.