Adobe Elements könyvcsomag + ajándék iLife könyv!
AKCIÓ!

Adobe Elements könyvcsomag + ajándék iLife könyv!

Kiadói akció -60% kedvezmény!

Nyelv: magyar

Szerző: Adobe Creative Team

Kiadó: Perfact Kiadó

Kiadás ideje: 2006.9.14

ISBN: P500

Súly: 1 kg   Méret: 192x256 mm

Kivitelezés:

Oldalszám: 526

Várható szállítás: 3 nap (2018.10.25)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 7.350 Ft       Ár: 2.940 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
Adobe Photoshop Elements 4.0 Tanfolyam a könyvben
Adobe Premiere Elements 2.0 Tanfolyam a könyvben
a href=http://www.interbook.hu/index.php?op=termek_reszletes&termek_id=10767&fokat=1&talalatvissza=1font color="#FF0000"+ iLife könyv ajándékba!/font/a

Az Adobe Photoshop Elements 4.0 Tanfolyam a könyvben kilenc leckéből áll. A könyv a program elsajátításához szükséges alapokon túlmenően számtalan tippet és technikát tartalmaz, amelyekkel hatékonyabban használhatod az Adobe Photoshop Elements alkalmazást. A könyv leckéit végigcsinálhatod az elsőtől az utolsóig, de kiválaszthatod csak a téged érdeklő témaköröket is.

Tanuld meg, hogyan javíthatod ki a fényképeidet úgy, mint egy igazi szakember, hogyan állíthatod helyre a régi fotóidat, majd hogyan mutathatod meg azokat diavetítéssel, hogyan rakhatod azokat naptárakba, és így tovább.

Elsajátíthatod a fényképgyűjteményed rendezésének minden csínját-bínját. Katalógusok használatával gyorsan és egyszerűen megtalálhatód a fényképeidet.

Az Elements szoftver elsősorban otthoni felhasználók részére készült.

Az Adobe Premiere Elements 2.0 Tanfolyam a könyvben tizenhárom leckéből áll. A könyv az Adobe Premiere Elements elsajátításához szükséges alapokon túlmenően számtalan tippet és technikát tartalmaz, amelyekkel hatékonyabban használhatod az Adobe Premiere Elements alkalmazást. A könyv leckéit végig csinálhatod az elsőtől az utolsóig, de kiválaszthatod csak a téged érdeklő témaköröket is.

Tanuld meg, hogyan szerkesztheted otthoni mozgóképeidet a digitális videokamerádból vagy egyéb digitalizáló eszközből származó filmanyag felhasználásával. Feliratokat, átmeneteket és speciális hatásokat adhatsz videóidhoz - s ha mindezzel kész vagy, készítsd el egyéni feliratokat tartalmazó DVD-det.

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Bolti ár: 5.670 Ft
AKCIÓ!

Interbook ár: 500 FtrendelhetoKedvenceim
Bolti ár: 6.090 Ft
50%

Interbook ár: 3.045 FtkifogyottKedvenceim
Bolti ár: 4.998 Ft
50%

Interbook ár: 2.499 FtkifogyottKedvenceim
Az Ön kosara üres.