Perfact Mac-es könyvcsomag
40%

Perfact Mac-es könyvcsomag

Kiadói akció -40% kedvezmény! + ajándék iLife

Nyelv: magyar

Szerző: Sziklai János,Ferenczy Gábor,Baráth Gábor

Kiadó: Perfact Kiadó

Kiadás ideje: 2009.3.24

ISBN: P500

Súly: Súly nincs megadva  

Kivitelezés:

Oldalszám: 0

Várható szállítás: 3 nap (2018.10.25)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 8.610 Ft     Engedmény: 40%   Ár: 5.166 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
MacTértem - Windowsról Mac Os X-re váltóknak
Mac OS X Leopard kézikönyv
iLife kézikönyv - iWeb iTunes GarageBand iPhoto iMovie iDVD

iA könyvcsomagra érkező megrendeléseket font color="#FF0000"várhatóan március 24-től /fonttudjuk tlejesíteni. Kiszállítás esetén minden esetben visszaigazoljuk a kiszállítás pontos dátumát a megadott elérhetőségek (e-mail, telefon) valamelyikén. Személyes átvételre március 25-től van lehetősége azon kedves Vásárlóinknak, akik ezt a lehetőséget választották a rendelés leadásakor. Az átvételre irodánkban, előzetes értesítés után van lehetőség: 1101 Budapest, Pongrác út 9/b (bejárat a Csilla utca felől). /i A font color="#FF0000"-40% kedvezmény /fontcsak a megjelenésig érvényes!

bMacTértem/b


A MacTértem egy több szempontból is rendhagyó szakkönyv. Először is, mert egy képzeletbeli Windows felhasználó történetét meséli el attól a pillanattól, hogy először találkozott a Mac-kel egészen odáig, amikor berendezkedett az új gépén. A könyvből kiderül, hogyan rendezhetjük be Macintosh számítógépünket főként ingyenes vagy olcsó szoftverek segítségével, úgy hogy a lehető legkellemesebb környezet fogadjon bennünket akár munkáról akár szórakozásról van szó.
Másodszor azért rendhagyó, mert éppen ebből a történet mesélésből fakadóan, szakít a hagyományos többes szám első személyben írt szakkönyv stílussal és barátságosan tegeződve osztja meg az információkat az olvasóval, mintha csak egy ismerőse vagy barátja segíteni neki.

bMac OS X Leopard kézikönyv/b

A könyv a Leopárdot, a Mac OS X 10.5 operációs rendszert mutatja be. Az első rész szól arról, miként kerül a Mac (Leopárd) a Macre (számítógép). Végignézzük a gépre vonatkozó általános beállítási lehetőségeket (System Preferences), és az alapvető fájlkezelési tudnivalókat (Finder, Asztal, Dock...). A második részben azokkal az alkalmazásokkal foglalkozunk részletesen, amelyek az operációs rendszerrel együtt kerülnek fel minden újonnan vásárolt Macintoshra (Address Book, Automator, Calculator, Dashboard, Dictionary, DVD Player, Font Book, Front Row, iCal, iChat, Image Capture, iSync, Mail, Photo Booth, Preview, QuickTime Player, Safari és TextEdit).

biLife kézikönyv/b

A könyv hat fejezete sorra veszi az iTunes, az iPhoto, az iMovie, az iDVD, a GarageBand és az iWeb programokat. Bemutatja a programok kezelő felületét, majd egy-két gyakorlati példa lépésről lépsére történő ismertetésével segít az adott alkalmazás használatának elsajátításában. A szerző külön figyelmet fordított arra, hogy bemutassa a programok közötti adatcserét, az iDVD program gyakorlatához felhasználjuk az iMovie alkalmazásban az iPhoto képeiből összeállított filmet és az iTunesban tárolt zenét is.

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.