A Nagy Villanás + Photoshop digitális fotósoknak új
35%

A Nagy Villanás + Photoshop digitális fotósoknak új

Nyelv: magyar

Szerző:

Kiadó: Perfact Kiadó

Kiadás ideje: 2011.3.22

ISBN: 9789631

Súly: Súly nincs megadva  

Kivitelezés:

Oldalszám: 0

Várható szállítás: 2 nap (2018.12.15)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 13.390 Ft     Engedmény: 35%   Ár: 8.703 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
A Nagy Villanás
HA FOTÓZÁSRÓL BESZÉLÜNK, akkor a lényeg a fény. Joe McNally mindent tud a fényről, miután több mint harminc évet töltött az objektív mögött, olyan rangos magazinoknak dolgozva, mint a National Geographic, a Time, a Life és a Sports Illustrated. Tudja, hogy kell beszélni róla, formálni, színezni, irányítani és rendezni. De ami a legfontosabb, tudja, hogy kell létrehozni… kis rendszervakukkal.

A Nagy Villanásban Joe elkalauzol a színfalak mögé, és szépen, csendben megosztja veled sok-sok fantasztikus képéhez használt világítási megoldását. Cenzúrázatlanul eléd tárja a gyakran vicces, néha komoly, de mindig lenyűgöző munkamódszereit, és megmutatja, hogyan hozza létre a képeit e kis vakuk segítségével. Mindegy, hogy egy tornászt fotóz a Kínai Nagy Falon, egy alligátort a mocsárban vagy egy Times Square-en átszáguldó tűzoltóautót, Joe ilyen kis vakukból csikar ki fantasztikus fényt, mely életre kelti a képeit.

Photoshop digitális fotósoknak
KÉSZEN ÁLL A MINDEN SZABÁLYT FELRÚGÓ PHOTOSHOP-KÖNYVRE?

A legnagyobb példányszámban eladott Photoshop-könyvek szerzője, Scott Kelby az Adobe Photoshop CS4 legújabb, legfontosabb és legizgalmasabb technikáit mutatja meg a digitális fotósoknak.

A díjnyertes, eladási csúcsot döntő mű új változata azt nyújtja a digitális fotósoknak, amit eddig még egyetlen könyv sem: pontosan megmutatja, ,hogyan csinálja". Nem különböző elméletek gyűjteménye, nem azt kéri az olvasótól, hogy kísérletezze ki a saját beállításait, vagy találja ki a megoldást saját magától. Ehelyett az író napjaink vezető digitális fotósai által használt egzakt technikákat mutat be lépésről lépésre, és ami a legjobb, pontosan elmondja, mely beállításokat használja, mikor és miért. Épp ennek köszönheten e könyv előző verziói különböző fotósiskolákon és egyetemeken hivatalos segédanyagként használatos.

TANULJA MEG, HOGYAN CSINÁLJÁK A PROFIK!
Scott Kelby évente több ezer profi fotósnak tanítja a Photoshop használatát, és szinte kivétel nélkül mindegyikük ugyanazokat a kérdéseket veti fel, ugyanazokkal a problémákkal és kihívásokkal szembesül - és pontosan ezekkel foglalkozik a könyv. Megtanulhatók belőle:


- a profik által ténylegesen használt élesítési technikák
- profi trükkök a leggyakoribb digitális fényképhibák gyors kijavítására
- a lépésről lépésre haladó beállítás, amely garantálja, hogy a nyomat színei tökéletesen megegyezzenek a képernyőn láthatókkal
- a HDR (nagy dinamikatartományú) fotók feldolgozása, amellyel egy teljes fejezet foglalkozik
- hogyan használhatók ki mesterfokon a CS4 felhasználói felületében rejlő és munkafolyamat-segítő lehetőségei
- miként végezhető el szenvedés nélkül a fényképek színkorrekciója
- hogyan dolgozhatók fel a RAW formátumú digitális képek (és hogyan használhatók ki a CS4 új Camera Raw-funkciói!)
- a feladatok automatizálása
- hogyan mutathatók be műveink úgy, ahogy a profik teszik!
- továbbá rengeteg olyan módszert, fogást, apró, ,bennfentes"-trükköt, amellyel csúcsra járathatja produktivitását!

Ráadásként Scott egy bónuszfejezetben leírja az általa használt munkafolyamatot, az elejétől a végéig. Ha Ön digitális fotós, és készen áll a szakma trükkjeinek elsajátítására, amelyekkel a vezető profik munkáikat javítják, szerkesztik, élesítik, retusálják és bemutatják, akkor épp a megfelelő könyvet tartja a kezében.ű


Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.