A Facebook jelenség

Egy benfentes sztorija a cégrő, amely összeköti a világot

Nyelv: magyar

Szerző: David Kirkpatrick

Kiadó: Gabo Könyvkiadó

Kiadás ideje: 2011.6.14

ISBN: 9789636894603

Súly: Súly nincs megadva  

Kivitelezés:

Oldalszám: 0

Várható szállítás: 2 nap (2018.10.25)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 3.990 Ft       Ár: 3.990 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
Hogyan hozott létre egy tizenkilenc éves harvardi hallgató egy céget, amely átformálta az internetet, és hogyan duzzasztotta fel azt a jelenlegi óriási méretére?

Néhány év alatt a kollégiumi újításként indult Facebook portál a történelem egyik leggyorsabban fejlődő cégévé vált. Mára mintegy ötszázmillió felhasználója van, és nem csak a tizenévesek, hanem világszerte több millió felnőtt életének részévé vált. A Facebook folyamatosan terjeszkedik, és megdöbbentő a befolyása – még politikai tüntetésekben is szerepet játszik a világ számos részén, Kolumbiától egészen iránig.

A veterán riporter, David Kirkpatrick a Facebook vezetőinek közreműködésével térképezte fel a cég lenyűgöző történetét és életünkre kifejtett hatását. Kirkpatrick elénk tárja, hogyan jött létre a Facebook, miért indult virágzásnak, és jelenleg merre tart. Lejegyzi a cég sikereit és ballépéseit, és páratlanul részletesen mutatja be Mark Zuckerberget, a Facebook alapítóját és vezérigazgatóját, aki a vállalat elképesztő felemelkedésének központi figurája.

Hogyan nőtt ilyen gyorsan ennyire hatalmasra a fiatal egyetemi hallgató vállalkozása? Zuckerberg mindvégig határozottan ragaszkodott saját víziójához, a profit helyett a növekedésre koncentrált, és azt hangsúlyozta, hogy a Facebooknak uralnia kell az internetes kommunikációt. Ez volt az a nyerő stratégia, amellyel cége megváltoztatta a közösségi életet az Egyesült államokban és világszerte. A Facebook ma már megkerülhetetlen a marketing terén, átformálja a politikát, az üzleti életet, de még saját identitásunkról alkotott elképzeléseinket is.

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.