FőoldalKönyvaz-iphone-konyv
Az iPhone könyv
30%

Az iPhone könyv

Eszköz, ami mindent megváltoztatott!

Nyelv: magyar

Szerző: Baráth Gábor

Kiadó: Perfact Kiadó

Kiadás ideje: 2011.12.21

ISBN: 9789639929258

Súly: Súly nincs megadva   Méret: 168x238 mm

Kivitelezés: puhatáblás, ragasztott

Oldalszám: 200

Várható szállítás: 2 nap (2019.01.22)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 3.990 Ft     Engedmény: 30%   Ár: 2.793 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
mikor elkezdtem ezzel a könyvvel foglalkozni – már túl voltam pár iPhone alkalmazás fejlesztésén – jó barátom és egykori szerzőtársam azt kérdezte: Minek írsz olyan dologról könyvet, amit a három éves lányom is képes kezelni?

Nos, az iPhoneban - és a többi Apple eszközben is - az a szép, hogy ez az állítás igaz. Nagyszerű és barátságos kezelőfelület igyekszik kitalálni a felhasználó gondolatait. Azonban ahhoz, hogy minden (vagy majdnem minden) lehetőséggel tisztában légy, hogy a napi használat során a legjobb, legoptimálisabb, legkézreesőbb módon tudd használni a telefonodat, nem árt némiképp mélyebben megismerni a készülékben rejtőző lehetőségeket és azokat a használati trükköket, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az életet egy iPhonenal.A készülékkel ugyanis nem csak telefonálni lehet: teljes értékű médialejátszó, helymeghatározó eszköz, fényképezőgép és videokamera, internetböngésző, játszótárs, és még sorolhatnám. Gyakorlatilag az élet minden területére kiterjedő segítőtárs.

Válaszolva tehát a barátom és talán a te kérdésedre is kedves olvasó: a könyv célja, hogy általa bepillantást nyerj az iPhone lehetőségeibe, és ezen lehetőségek mindennapokban történő felhasználásá

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.