FőoldalSzámítástechnikai könyvadobe-photoshop-cs-tanfolyam-a-konyvben
Adobe Photoshop CS - Tanfolyam a könyvben
50%

Adobe Photoshop CS - Tanfolyam a könyvben

Kiadói akció -50% kedvezmény!

Nyelv: magyar

Szerző: Adobe Creative Team

Kiadó: Perfact Kiadó

Várható megjelenés: 2004.7.5

ISBN: 9638647205

Súly: 1 kg   Méret: 255x193x30 mm

Kivitelezés:

Oldalszám: 534

Várható szállítás: emailben értesítjük

Státusz: Kifogyott

Bolti ár: 6.090 Ft     Engedmény: 50%   Ár: 3.045 Ft

Kedvencekhez
kifogyott
Photoshop egyike azon nagyszerű programoknak, amelyekbe legszívesebben azonnal beleugranál és rögtön elkezdenél alkotni, de ha fejessel indítasz, mindenféle útmutató nélkül, akkor valószínűleg rengeteg dolgot kihagysz.

Függetlenül attól, hogy a megszerkesztett vagy retusált képeidet nyomtatásra vagy internetes felhasználásra szánod, a könyv könnyedén, elegánsan és hatékonyan mindent megmutat ahhoz, hogy eljuss odáig.

A lépésről lépésre haladó, projektalapú leckék során mindent megtudhatsz a Photoshop CS fontos funkcióiról a fejezet végén található összefoglaló kérdések, a könyv projektfájljait tartalmazó Cd-melléklet pedig kellemes időtöltéssé varázsolják az egyéni ütemednek megfelelő tanulást.

A teljesen átdolgozott könyv a Photoshop Cs minden új funkcióját bemutatja, így a megújult fájlböngészőt, az új színegyeztető rendszert, a réteg-összeállításokat és sok egyebet. A szoftvert ismertető túra után a Photoshop CS felhasználói flületétől kezdve olyan összetettebb témákig jutunk el, mint a színkezelés, a webes grafikák és a fotóretusálás.

A Classroom in a Book, a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatod meg az Adobe szoftverek funkcióit.

A Classroom in a Book azt nyújtja, amit semmi más könyv vagy képzés nem tud - hivatalos, az Adobe termékszakértők támogatásával fejlesztett oktatósorozat az Adobe Systems Incorporated-től.

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Bolti ár: 5.670 Ft
AKCIÓ!

Interbook ár: 500 FtrendelhetoKedvenceim
Bolti ár: 4.998 Ft
50%

Interbook ár: 2.499 FtkifogyottKedvenceim
Bolti ár: 6.090 Ft
50%

Interbook ár: 3.045 FtkifogyottKedvenceim
Az Ön kosara üres.