FőoldalSzámítástechnikai könyvflash-8-egyszeruen-kezdotol-a-kozephalado-szintig
Flash 8 egyszerűen - Kezdőtől a középhaladó szintig
40%

Flash 8 egyszerűen - Kezdőtől a középhaladó szintig

Kiadói akció -40% kedvezmény!

Nyelv: magyar

Szerző: Sziklai János

Kiadó: Perfact Kiadó

Kiadás ideje: 2006.7.10

ISBN: 9638647299

Súly: Súly nincs megadva   Méret: 168x238x11 mm

Kivitelezés:

Oldalszám: 198

Várható szállítás: 3 nap (2019.01.23)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 2.940 Ft     Engedmény: 40%   Ár: 1.764 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
Mi is az a Flash?

Legyünk akár egy neves webstúdió grafikusai, egy összetett vállalati rendszer üzemeltetői, vagy éppen egyszerű felhasználói a Világhálónak, mindennapi tevékenységünk során óhatatlanul is találkozunk Flash animációkkal, ha máshol nem, hát kedvenc hírportálunk reklámbannerei képében. A Flash egy olyan, folyamatosan bővülő és megújuló technológia, amely a kilencvenes évek korlátozott sávszélességének határait túlszárnyaló, animációs programból mára egy összetett, ugyanakkor könnyedén kezelhető fejlesztői megoldássá nőtte ki magát.

A Flash egy professzionális animáció-készítő szoftver, amely funkcionalitását és használhatóságát tekintve egyedülálló. Segítségével könnyedén ötvözhetjük pixeles és vektoros képelemeinket, digitális filmfelvételeinket, zenei- és hanganyagainkat, mindezt egy olyan, interaktív környezetben tálalva közönségünk felé, amely valódi élménnyé teheti a megjeleníteni kívánt tartalom böngészését.

A Flash kép, hang, mozgás és interaktivitás egyetlen, igen hatékony eszközben.


A könyv tartalma

A Flash Egyszerűen kézikönyv fejezetei szigorú logikai felépítést követve mutatják be a Flash különböző funkcióit és szolgáltatásait. A Flash animációk elkészítése során felhasználható fájlformátumok és kimeneti állományok ismertetését a rendszerbeállítások tárgyalása követi. A fejlesztői környezet kapcsán kerülnek bemutatásra a grafikai tervezőket és Flash programozókat segítő eszközök és szolgáltatások. A szerkesztés eszközeit részletesen bemutató fejezet alapvetően a grafikus képelemek elkészítésének folyamatáról és az itt alkalmazható megoldásokról szól. Az animációk szinte határtalan világával történő ismerkedést az interaktivitás megvalósításához szükséges egyszerűbb programozási fogalmak tárgyalása követi. A gyakorlati fejezeteket a rendszerkövetelmények felsorolása, valamint egy több száz címszóból álló tárgymutató zárja.Kinek szól a könyv?

A könyv nélkülözhetetlen útmutató mindazok számára, akik az animációk, multimédiás bemutatók, illetve internet-alapú fejlesztések világának e páratlan eszközével kívánnak megismerkedni. Felépítése révén a könyv kiválóan használható csoportos oktatásban és egyéni tanulás során is.

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.