FőoldalSzámítástechnikai könyvadobe-photoshop-lightroom-2-fotosoknak-kezikonyv
Adobe Photoshop Lightroom 2 fotósoknak kézikönyv
AKCIÓ!

Adobe Photoshop Lightroom 2 fotósoknak kézikönyv

Kiadói akció! -30% kedvezmény!

Nyelv: magyar

Szerző: Baráth Gábor

Kiadó: Perfact Kiadó

Várható megjelenés: 2008.11.28

ISBN: 9789638773487

Súly: Súly nincs megadva   Méret: 168x238 mm

Kivitelezés:

Oldalszám: 180

Várható szállítás: emailben értesítjük

Státusz: Kifogyott

Bolti ár: 2.940 Ft       Ár: 1.000 Ft

Kedvencekhez
kifogyott
Mi az a Lightroom 2?

A fotós szerszámtáskájához manapság már nemcsak a gépvázak, objektívek, vakuk és szűrők tartoznak hozzá, hanem egy sor szoftver is. Vannak olyan programok, amelyek segítségével archiválhatók és az archívumból előkereshetők a régi felvételek, más alkalmazások révén beállíthatjuk a képek tónusait, kisebb javításokat és retusálást végezhetünk rajtuk, és megint mások segítségével különböző bemutatókat készíthetünk belőlük.

Az Adobe Photoshop Lightroom egy olyan szoftver, amelyet az előbb említett feladatok ellátására fejlesztettek ki, kifejezetten a fotós munkafolyamat támogatására. Az Adobe-nak ez az első szoftvere, amit az első lépésektől kezdve kiadott felhasználók ezreinek. Az ő visszajelzéseik alapján alakította ki a menüszerkezetet, a fel használói felületet, és képet kapott arról is, hogy milyen elvárásaik vannak a fotósoknak a teljes munkafolyamat során. Épp ezért ez a program nemcsak a hobbifotósok igényeit képes kielégíteni, hanem azokét is, akik a fotózásból élnek, készítsenek akár tárgy-, természet- vagy esküvői fotókat.

A könyv tartalma:

Ebből a hasznos tippekkel és tanácsokkal fűszerezett könyvből képet kaphat arról, hogy milyen módon lehet a fotózással kapcsolatban felmerülő összes feladatot - az archiválástól az utómunkákon keresztül a prezentációig - egyetlen szoftver segítségével megoldani.
Ez a program nemcsak kényelmes, hanem a végered- mény szempontjából professzionális is, köszönhetően azoknak az algoritmusoknak és programrészeknek, amelyeket az Adobe zászlóshajójától, a Photoshoptól örökölt az Adobe Photoshop Lightroom.

A könyv egy rövid általános fotóismereti bevezető után végigkalauzol minket az Adobe Photoshop Lightroom használatán, kezdve a képeink katalogizálását és előkeresését segítő metaadatok használatának bemutatásával. Ezt követően egy hosszú rész foglalkozik képeink csinosítgatásának és retusálásának módjaival, majd az utolsó részben megismerkedhetünk fényképeink bemutatásának különféle lehetőségeivel, a nyomtatástól az interneten való publikálásig.

Kinek szól a könyv?

Kezdőknek és haladóknak, sőt akár professzionális fotósoknak egyaránt - mindazoknak, akik szeretnének megismerkedni egy olyan programmal, amely nemcsak a retusálást, hanem a teljes fotós munkafolyamat minden lépését támogatja, a képek letöltésétől azok kinyomtatásáig.

A könyv weboldala: a href=http://www.perfactkiado.hu/lightroom2font color="#FF0000"www.perfactkiado.hu/lightroom2/font/a

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.