FőoldalSzámítástechnikai könyvtanuljuk-meg-a-wpf-hasznalatat-24-ora-alatt
Tanuljuk meg a WPF használatát 24 óra alatt
15%

Tanuljuk meg a WPF használatát 24 óra alatt

Nyelv: magyar

Szerző: Christopher Bennage Ron Eisenber

Kiadó: Kiskapu Kft.

Kiadás ideje: 2009.4.5

ISBN: 9789639637566

Súly: Súly nincs megadva   Méret: 187 x 235 mm

Kivitelezés:

Oldalszám: 464

Várható szállítás: 3 nap (2019.01.24)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 6.500 Ft     Engedmény: 15%   Ár: 5.525 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
A Windows Presentation Foundation (röviden WPF) a Microsoft legújabb keretrendszere, amellyel kifinomult, szolgáltatásgazdag felhasználói felületű asztali alkalmazásokat építhetünk. A WPF jelentősen különbözik az elődeitől, miközben számos olyan elvre támaszkodik, amely a meglevő asztali, illetve webes keretrendszerek alapját képezi.
A WPF lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy könnyen és gyorsan oldjanak meg olyan feladatokat, amelyek a korábbi keretrendszerekkel csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem voltak megvalósíthatók.
Ezt a könyvet azoknak szántuk, akik legalább némi általános tapasztalattal rendelkeznek a .NET-fejlesztéssel kapcsolatban. Ha már dolgoztunk a WinFormsszal vagy az ASP.NET-tel, ennek a kötetnek a megértése sem okozhat nehézséget. Kódpéldáink C# nyelven íródtak, de ügyeltünk arra, hogy azok számára is olvashatók legyenek, akik elsősorban Visual Basicben fejlesztenek.
Mivel a WPF használata igen kiterjedt témakör, könnyen elveszhetünk a részletekben, ezért a könyvben igyekeztünk általános ismereteket közölni. A keretrendszer legfontosabb működési elveit mutatjuk be, és a célunk az, hogy az Olvasó a kötet elolvasása után magabiztosan legyen képes WPF-alkalmazásokat készíteni, illetve hogy megfelelő tudással vértezzük fel ahhoz, hogy jobban elmélyedhessen a keretrendszer őt érdeklő részeiben.

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.