FőoldalSzámítástechnikai könyvfinal-cut-pro-kezikonyv
Final Cut Pro kézikönyv
AKCIÓ!

Final Cut Pro kézikönyv

Nyelv: magyar

Szerző: Árva Mihály,Kazári Gyula

Kiadó: Perfact Kiadó

Kiadás ideje: 2010.1.25

ISBN: 9789639929098

Súly: Súly nincs megadva   Méret: 168x238 mm

Kivitelezés:

Oldalszám: 304

Várható szállítás: 3 nap (2019.01.23)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 3.990 Ft       Ár: 1.700 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
A számítógépek elterjedésével a videós világban a feldolgozás átkerült a lineáris vágópultokról a számítógépekbe. A videós anyagok feldolgozása ma már digitális úton történik. A Final Cut Pro segítségével non-lineárisan szerkeszthetünk, melynek egyik legnagyobb előnye a non-destruktiv, azaz a roncsolásmentes feldolgozás. Az Apple 1999-ben alkotta meg a vágóprogramját a Final Cut Pro-t, mellyel belépett a broadcast videós világba. Az évek során a vágóprogram számos újításon és bővítésen esett át, követte a piaci igényeket, ami azt eredményezte, hogy ma már széleskörben használják mind az otthoni felhasználásban, mind pedig a professzionális világban. Azoknak, akik erről a vágóprogramról szerettek volna olvasni magyarul, eddig nem volt lehetőségük ezt megtenni. Éppen ezért készült el ez a könyv, ami magyar nyelven mutatja be a programot.

A könyv tartalma
A szakkönyvben számos általános információ található a videós technológiákról, amelyek tartalmazzák a jelen és a jövő technológiáját. Emellett a könyv részletesen bemutatja magát a vágóprogramot, a beállításoktól kezdve a kezelőfelületen át a szerkeszésig, valamint a lemezre írásig, exportálásig. Mindeközben számos editálási tecnikával ismerkedhetünk meg, amelyeknek elsajátítása mindennapi munkánk során elengedhetetlen.

Kinek szól ez a könyv?
A könyv azoknak a felhasználóknak készült, akik a hivatalos Apple Certified Pro Final Cut Pro vizsgára szeretnének felkészülni. Emellett ajánljuk azoknak is, akik csak most ismerkednek a videós utómunkálatokkal, vagy másik vágóprogramról térnek át a Final Cut Pro-ra. Végezetül pedig ajánljuk azon editoroknak is a könyvet, akik mögött több éves gyakorlati tapasztalat áll, ám szeretnék tudásukat bővíteni elméleti résszel is.

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.