FőoldalSzámítástechnikai könyvphp-es-mysql-webfejlesztoknek
PHP és MySQL webfejlesztőknek
30%

PHP és MySQL webfejlesztőknek

Hogyan építsünk webáruházat

Nyelv: magyar

Szerző: Laura Thomson,Luke Welling

Kiadó: Perfact Kiadó

Kiadás ideje: 2010.11.15

ISBN: 9789639929135

Súly: 1 kg   Méret: 250x192x35 mm

Kivitelezés:

Oldalszám: 672

Várható szállítás: 3 nap (2019.01.23)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 7.990 Ft     Engedmény: 30%   Ár: 5.593 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
Letölthető tartalomjegyzék és mintaoldal: PHP és MySQL webfejlesztőknek mintafejezet

A PHP és a MySQL népszerű, nyílt forráskódú technológia, amelyek segítségével rövid idő alatt fejleszthetők adatbázis-vezérelt webes alkalmazások. A PHP igen hatékony programozási nyelv, használatával funkciókban gazdag webes megoldásokat hozhatnak létre a fejlesztők. A MySQL pedig kiválóan integrálható a PHP-vel, ideális, gyors és megbízható adatbázis a dinamikus, internetalapú alkalmazásokhoz.

A könyvből kiderül, hogyan lehet ezen eszközök együttes használatával hatékony és interaktív webes alkalmazásokat előállítani. Jól érthetően átveszi a PHP nyelv alapjait, elmagyarázza, hogyan tudunk MySQL adatbázist létrehozni és dolgozni vele, majd bemutatja, miként lehet PHP segítségével kapcsolatba lépni az adatbázissal és a kiszolgálóval.

A gyakorlati megközelítést követő kiadvány számos példával szemlélteti az olyan gyakran előforduló feladatokat, mint a felhasználók hitelesítése, online bevásárlókosár fejlesztése, PDF dokumentumok és képek dinamikus előállítása, e-mailek küldése és kezelése, webes fórum fejlesztése, Web Services felülethez kapcsolódás XML segítségével és Ajax-alapú interaktivitást nyújtó Web 2.0-s alkalmazások fejlesztése.

A PHP és MySQL webfejlesztőknek című kötet a mű előző kiadásának frissített, átdolgozott és kibővített változata: a PHP 5. és 5.3. verziója közötti fejlesztéseket, illetve a MySQL 5.1 verziójában bevezetett új funkciókat is tartalmazza.

Internetről letölthető példafájlok.

PHP-vel és MySQL-lel dolgozó fejlesztők számára nélkülözhetetlen kiadvány. Nagyon ajánlott mindenkinek -The Internet Writing Journal.

Kiváló könyv a PHP gyors elsajátítására, amely a MySQL-t is átfogóan bemutatja -WebDynamic.

Luke Welling és Laura Thomson több mint egy éve dolgoznak PHP-vel és MySQL-lel, illetve írnak róluk. Rendszeresen előadói a nyílt forráskódú fejlesztéssel foglalkozó konferenciáknak. Luke jelenleg webes alkalmazástervező az OmniTI-nál, Lara vezető szoftvermérnök a Mozilla Corporation webes csapatában.Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.