FőoldalSzámítástechnikai könyvadobe-photoshop-lightroom-fotozashoz
Adobe Photoshop Lightroom fotózáshoz
30%

Adobe Photoshop Lightroom fotózáshoz

Adobe Photoshop Ligtroom 6 és CC alapján

Nyelv: magyar

Szerző: Baráth Gábor

Kiadó: Perfact-Pro Kft.

Kiadás ideje: 2015.11.27

ISBN: 9789639929470

Súly: Súly nincs megadva  

Kivitelezés: puhatáblás, ragasztókötött

Oldalszám: 0

Várható szállítás: 2 nap (2018.12.12)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 4.410 Ft     Engedmény: 30%   Ár: 3.087 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
Kedves Olvasó!

Azt gondolom – és talán igazam is van –, hogy én vagyok az idősebb. Remélem, nem baj, ha tegeződni fogunk. Így sokkal egyszerűbben tudok magyarázni neked. Ez a könyv – amelynek tartalmi alapjául a több éven keresztül nagy sikerrel tartott Lightroom-oktatásaim szolgálnak – valójában kettőnk utazása az Adobe Photoshop Lightroom világában.

Egy szoftver használatáról szóló könyv kétféle szerkezeti felépítést követhet. Az egyik, hogy funkcióról funkcióra haladva, kézikönyvszerűen bemutatja a lehetőségeket, a másik, hogy konkrét eseteken keresztül mutatja be a program működését és használatát. Mivel a Lightroom egy kifejezetten a fotós munkafolyamatot támogató szoftver, célszerűnek láttam az utóbbit választani.

A könyvben példák segítségével – lépésről lépésre – végigkövetheted, hogy a Lightroomban hogyan érdemes elvégezni az egyes feladatokat, és hogyan célszerű elvégezni egy munkafolyamat adott lépését, legyen szó a program beállításáról, a képek visszakereséséről, portrék, esküvői és tárgyfotók kidolgozásáról vagy a végeredmény különféle médiumokon való bemutatásáról.

Megtanulhatsz rengeteg trükköt, amikkel nagyon sok időt takaríthatsz meg a képek utófeldolgozása során, elsajátíthatsz egy sor olyan technikát, amikkel gyorsan professzionális végeredményt kaphatsz – akár egy weboldalon, akár a nappalid falán szeretnéd viszontlátni a fényképeidet.

Hogy kinek hasznos ez a könyv? Elsősorban azoknak a hobbi- és professzionális fotósoknak, akik nem akarnak órák helyett napokat tölteni a fényképek kiválogatásával, kidolgozásával, de mégis szépen és pontosan kidolgozott, érdekes fényképekre vágynak.

Ebben a könyvben:
- még több tipp
- nasok használata
- új eszközök bemutatása
- hdr
- panoráma
- az új javítóeszközök használata
- CC verzió lehetőségei
- LR mobile szinkronizáció
- Bemutatás Creative Cloudban

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.