FőoldalSzámítástechnikai könyvilife-kezikonyv-iweb-itunes-garageband-iphoto-imovie-idvd
iLife kézikönyv - iWeb iTunes GarageBand iPhoto iMovie iDVD
AKCIÓ!

iLife kézikönyv - iWeb iTunes GarageBand iPhoto iMovie iDVD

Kiadói készlet kiárusítás

Nyelv: magyar

Szerző: Ferenczy Gábor

Kiadó: Perfact Kiadó

Kiadás ideje: 2006.11.10

ISBN: 963872921X

Súly: Súly nincs megadva   Méret: 168x238 mm

Kivitelezés:

Oldalszám: 314

Várható szállítás: 3 nap (2019.01.23)

Státusz: Rendelhető

Bolti ár: 2.940 Ft       Ár: 1.000 Ft

Kedvencekhez
rendelheto
Mi is az az iLife?

Az iLife az Apple vezetőjének szoftverben testet öltött látomása, amelyben a digitális életünk központi szereplője az iLife, az iLife-ot alkotó programok. A zenéinket az iTunes tárolja és tölti fel az iPodunkra, a fényképeinket az iPhotoval rendszerezzük és osztjuk meg másokkal. A videókamerával készült felvételeinket az iMovie használatával feliratozhatjuk, vághatjuk meg. A fényképeket, házimozikat az iDVD programmal összerendezve multimédiás DVD-t készíthetünk, de ha az Interneten át szeretnénk megosztani mindezeket a digitális információkat, akkor ebben az iWeb program segít. Akit pedig a podcast készítés vagy a zeneszerzés, zenefelvétel rögzítése készül, az bátran fordulhat a GarageBandhez. Az iLife alkalmazás-csomagot minden újonnan vásárolt Macintoshra előre telepíti az Apple.

A könyv tartalma

A könyv hat fejezete sorra veszi az iTunes, az iPhoto, az iMovie, az iDVD, a GarageBand és az iWeb programokat. Bemutatja a programok kezelő felületét, majd egy-két gyakorlati példa lépésről lépsére történő ismertetésével segít az adott alkalmazás használatának elsajátításában. A szerző külön figyelmet fordított arra, hogy bemutassa a programok közötti adatcserét, az iDVD program gyakorlatához felhasználjuk az iMovie alkalmazásban az iPhoto képeiből összeállított filmet és az iTunesban tárolt zenét is.

Kinek szól a könyv?

A könyv kiváló segédeszköz azoknak, akik már megbarátkoztak Macintoshukkal és készek felfedezni az Apple életünket megkönnyítő alkalmazásait. A könyv jó szolgálatot nyújt az iLife-fal most ismerkedőknek, de azok számára is hasznos kézikönyv lehet, akik egy-egy programot már naponta használnak.

Olvasói vélemények

ovasoi velemeny

Ezt a terméket még senki sem értékelte

Az Ön kosara üres.